Bruk kredittkortet på feriereisen

Bruk kredittkortet på feriereisen

Det kan hende du har hørt dette tusenvis av ganger før, men et godt råd kan ikke repeteres for ofte! Når du skal ut på reise er det svært viktig at du tar med deg ditt beste kredittkort på turen!

For et mas, tenker du kanskje, og lurer muligens på hvorfor det egentlig er slik. Det er svært mange grunner til at vi nevner dette, og faktisk burde du være så smart at du betaler for hele turen din med kredittkortet! Gjør du det er du ekstra godt sikret ettersom problemer med for eksempel flyreiser som kanselleres på grunn av konkurser, overbookinger på hotell etc. Da krever du enkelt og greit pengene igjen fra kredittkortselskapet ettersom man er særdeles godt beskyttet når man bruker kredittkort til å gjøre opp for seg.

Dette er det ikke alle som er klar over og derfor er det viktig at man opplyses om dette. Ved å bruke kredittkortet til alt man kjøper på turen har man dessuten et uovertruffent regnskap å se tilbake på når man kommer hjem! Man kan da dobbeltsjekke alle utgiftene og oppdager man noen uoverensstemmelser som for eksempel at man har blitt trukket dobbelt på en restaurant eller blitt utsatt for svindel, vil man få disse beløpene refundert. Det er derfor viktig at man tar vare på alle kvitteringer når man betaler med kredittkortet.

Det er dessuten kjekt at det er kredittkortet som har blitt utsatt for svindel ettersom man da ikke mister pengene man har stående på sin egen bankkonto. Det er alltid smart at dere har med dere flere kredittkort på turen og at du alltid oppbevarer ett av kortene på hotellrommet eller der hvor dere bor, slik at dere alltid har et kort eller to i backup hvis uhellet skulle være ute.


Comments are closed.