Finansiering av ferien

Finansiering av ferien

//Annonselenke i tekst//

Å reise på ferie i Norge er ikke nødvendigvis det billigste man gjør, spesielt ikke hvis man ønsker å ha god standard på boforholdene! Feriering her i hjemlandet er det mange som gjør men ønsker man å ha det litt staselig vil pengene fort få bein å gå på.

I mange tilfeller er man nødt til å betale på forskudd når man skal bestille seg hoteller eller andre overnattingsfasiliteter og da vil for eksempel en 14 dagers tur fort komme til å koste litt penger. I tilfeller som dette kan et forbrukslån uten sikkerhet være en kjærkommen løsning for mange. (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.).

Når det er sagt: vi anbefaler alle å betale hele turen med kredittkort. Å bruke et kort som dette til å betale med vil gi deg større sikkerhet hvis problemer skulle oppstå i forbindelse med overnattingene. Når reisen er betalt med kortet kan du deretter betale ned kortet med lånet du har søkt om slik at du kan ha ferien på nedbetaling, men med en lavere rente enn om du skulle betalt ned kortet.

Dette er et lite triks som mange benytter seg av for å slippe unna dyre avbetalinger, og som i praksis vil sørge for at du kvitter deg med denne gjelden fortere.

Men: dette handler jo om ferie, reising og det å oppleve Norge fra sin beste side. Vi anbefaler at du starter lengst nord og jobber deg nedover langs hele kysten. Kyst-Norge er en vakker opplevelse og noe som alle burde gjennomføre en eller annen gang i livet. Naturligvis ønsker vi at du stopper her i Stordal også, selv om det ligger litt langt inne i fjorden, men det er fortsatt langs kysten. Den vakre naturen her på Vestlandet er noe du virkelig bør få med deg, og som vi er helt sikre på at du ikke vil angre på.

Velkommen skal du i alle fall være!